Incorporación de otras materias primas como fuentes de azúcares fermentables en destilerías existentes de alcohol

Romel García-Prado, Amaury Pérez-Martínez, Karel Diéguez-Santana, Leyanis Mesa-Garriga, Inti González-Herrera, Meilyn González-Cortés, Erenio González-Suarez

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Resumen

This paper presents alternatives for meeting the deficit in sugared substrates in a territory with several sugar mills and ethanol distilleries so they can reach their current production capacity. By using secondary currents and diluted juices from the sugar production process, wastage was first reduced to 26.92%. Then by optimizing the molasses linking and bagasse between sugar mills and ethanol distilleries, an important problem was resolved allowing production capacity to be met. This represented a 154.96% increase over what was initially planned.

Título traducido de la contribuciónIncorporating other substances as raw materials for fermented sugar in alcohol distilleries
Idioma originalEspañol
Páginas (desde-hasta)130-142
Número de páginas13
PublicaciónRevista Facultad de Ingenieria
Volumen1
N.º75
DOI
EstadoPublicada - 2015
Publicado de forma externa

Palabras clave

  • Diluted juices
  • Ethanol
  • Idle installed capacities
  • Installed capacities
  • Molasses

Huella

Profundice en los temas de investigación de 'Incorporación de otras materias primas como fuentes de azúcares fermentables en destilerías existentes de alcohol'. En conjunto forman una huella única.

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